Corolla GT – nummer 2

      Reacties uitgeschakeld voor Corolla GT – nummer 2

In 2008 heb ik besloten een 2e GT te kopen, aangezien ik al het werk dat er in zat niet meer zo zag zitten en er toch graag weer mee wilde rijden. Deze had een ton minder gereden en zag er ook beter uit zo op het oog. Het elektrische schuifdak was ook een plus ten opzichte van het handmatig te openen dakje dat ik in de 1e had gezet.

Er zaten natuurlijk wel wat plekken aan, maar aangezien deze ondertussen ook alweer 22 jaar oud was, was dat niet zo verwonderlijk. Aangezien ik de vorige GT in één keer helemaal uit elkaar heb gehaald en toen door de bomen het bos niet meer zag, had ik me voorgenomen deze in kleine stapjes aan te pakken.

Bij de achterlichten zaten roestplekken, dus achterlichten eruit, roest verwijderen, in de primer en klaar.

Verder had ik nog een setje 15inch sportline corse velgen gekocht. Oorspronkelijk goudkleurig, maar na deze zilverkleurig te hebben gespoten stond het toch wel goed onder de GT, al zeg ik het zelf.