Corolla GT nr2 demontage

      Reacties uitgeschakeld voor Corolla GT nr2 demontage

Na ook weer bijna een jaar te hebben gereden met de 2e GT, bleek deze in een nog slechtere staat te zijn dan de 1e. Ik kreeg last van beslagen ruiten bij nat weer en het bleek dat er een behoorlijk groot gat in de kofferbak zat. Deze was opgevuld met een stuk rubbermat, maar dat helpt natuurlijk niet.

Ook achter de sideskirts bleek de auto er behoorlijk slecht aan toe te zijn en hoe meer ik loshaalde, hoe meer ik tegenkwam.
Al met al bleek de carrosserie van de 1e GT toch behoorlijk beter te zijn. Motorisch was de 2e in betere staat, aangezien dit ook een ton minder te verduren heeft gehad.

Ik heb toen de keuze gemaakt de 2e GT te slopen en weer verder te gaan met de 1e.
Hieronder zie je alle foto’s van het demonteren van de GT tot en met het opladen op de aanhanger om hem naar het oud ijzer te brengen.
Alleen het voorfront heb ik nog in de garage staan ter referentie.