PC upgrade

      Reacties uitgeschakeld voor PC upgrade

Nu ik de pc een maand heb en ‘m dagelijks gebruik vond ik het toch de hoogste tijd om ‘m te voorzien van enkele upgrades.

Standaard zit de audio uitgang aan de voorkant, maar dan zit deze dus altijd in het zicht. Ook kon ik nog wel enkele USB poorten gebruiken. Gelukkig zijn deze onderdelen los te bestellen, zo gezegd, zo gedaan.

Asrock Deskmini A300 rear audio cable
In de behuizing is de uitsparing al voorgeperst, deze verwijder je dus heel gemakkelijk en schroeft vervolgens de connector vast. Daarna is het een kwestie van de kabel rond de ventilator geleiden en op het moederbord te plaaten. Zie onderstaande foto’s:

Asrock Deskmini A300 2x USB 2.0 cable
Ook voor deze connector is al een uitsparing in de behuizing aanwezig, het aansluiten gaat op eenzelfde manier als de audio kabel. Enige wat ik hierbij heb gedaan is de kabel tijdelijk omhoog houden met behulp van een stukje draad, omdat de pc anders niet meer sluit. Aansluiten is ook weer heel simpel, zoals in onderstaande foto’s is te zien:

Al met al vrij simpel om aan te sluiten en het resultaat is dat er geen kabels meer zichtbaar zijn. Op de laatste foto zit de kabel van het toetsenbord nog aan de zijkant, dat was om te testen.