Armsteun inbouwen in de Clio

      Reacties uitgeschakeld voor Armsteun inbouwen in de Clio

Als ik langere afstanden in de auto afleg vind ik het wel prettig ondersteuning voor mijn arm te hebben. Na twee jaar met een universele armsteun te hebben rondgereden, was het tijd voor een fatsoenlijke. De universele was het eigenlijk toch net niet, te laag en daardoor niet echt bruikbaar. Ook kon ik de bekerhouders niet gebruiken, al zijn die sowieso al aan de kleine kant bij een Clio.

Na een beetje zoeken op internet en recensies lezen kwam ik bij Botec Car Supplies uit. Ze bieden mooie armsteunen aan met voor de auto op maat gemaakte bevestiging. Qua kleur ben ik voor zwart leder met rood stiksel gegaan.

De arm komt op het achterste gedeelte van de middenconsole.

De losse arm komt op het achterste gedeelte van de middenconsole, deze heb ik dus eerst even goed schoongemaakt, er zat nog dubbelzijdige tape op, en vervolgens gepast. Uiteraard moest dit wel met de stoelen helemaal naar voren geschoven.

Past prima.

Dat past prima, nu was het een kwestie van 4 gaten boren en vastzetten met zelftappers.

En vast.

Na het vastzetten kan de armsteun erop, een kwestie van vastklikken en klaar. Ik heb de console nog even met interieurreiniger behandeld, na het verwijderen van de dubbelzijdige tape sloeg deze namelijk ietwat wit uit. De console is nu dus ook weer glanzend zwart/grijs.

Klik, en klaar.

En zo ziet het eindresultaat eruit, past mooi bij de rode accenten van mijn interieur. Ik kan de bekerhouders eronder weer gebruiken, wat me met de universele houder niet lukte. De magneet werkt prima zodat de inhoud er niet uitvalt als je ‘m omhoog klapt en de hoogte is ook prima voor mij.

En klaar.